Nu söker vi en säljare till vår butik

 

Vi söker dig som gillar service, sälj och som brinner för kundbemötande. Du är positiv, tar egna initiativ, är strukturerad och kan hugga i när det behövs.

 

Om tjänsten

Som säljare i vår butik har du ett starkt driv och kan ta egna initiativ, då det mestadels kommer innebära ensamarbete. Det är du som kommer ha ansvaret för butiken då ägaren ej är på plats. Du måste förstå att butiksarbete kan vara väldigt tufft emellanåt,  samtidigt som det kan vara väldigt lugna perioder, men det finns alltid saker att pyssla med. Vi är en väldigt familjär butik där vi alltid sätter kunden i första hand, så det är väldigt viktigt att du har en stark känsla för service och att kunden alltid ska känna sig nöjd när den går ut.

 

Kvalifikationer;

*Du ska ha minst 3års dokumenterad butiksvana från detaljhandeln med liknande arbetsuppgifter.

*Du är en kundfokuserad toppsäljare. 

*Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och kan du fler språk är det meriterande då vi har en hel del turister hos oss.

*Vi ser helst att du bor i närområdet då det underlättar resandet till butiken.

*Du måste kunna arbeta självständigt.

 

Låter detta som något som skulle passa dig så skicka in din ansökan till rostochrussin@yahoo.se senast 22 Oktober, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

Vi ser helst att anställningen startar omgående eller efter överenskommelse.

Det är en deltidstjänst på ca 17tim/vecka i snitt med arbete varannan lördag, v.1 mån-lör, v.2 mån-ons, detta kan komma att utökas efter överenskommelse.

 

Rost&Russin:

Vi är en presentbutik som säljer allt från inredning, smycken, leksaker, barnkläder, kaffe&te i lösvikt, godis och mkt annat, vår filosofi är att det ska finnas något för alla.

Butiken har drivits av nuvarande ägare sedan 2012 och vi brinner för att kunden ska få känna sig som hemma när den klivit in i butiken, kundvård är väldigt viktigt för oss.